122705961_389914255727962_2876637732012394821_n
home_03-3

• Εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών

Τα τελευταία χρόνια οι μεμβράνες κερδίζουν τις εντυπώσεις αφού μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα ή ακόμα και την υφή του οχήματός μας εύκολα και γρήγορα με εγγυημένο αποτέλεσμα ανανέωσης χωρίς όμως να είναι κάτι μόνιμο και τετελεσμένο όπως η βαφή, με αποτέλεσμα το όχημά μας να μπορεί να επιστρέψει στην αρχική του μορφή όποτε το θελήσουμε.

Τα είδη μεμβρανών ποικίλουν τόσο σε χρώματα όσο και σε υφές αφού υπάρχει μεγάλη γκάμα για να διαλέξει κάποιος. Στη WrapTech θα βρείτε αυτό που ψάχνετε γνωρίζοντας πως το όχημά σας βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια αφού η ποιότητα των υλικών, η κατάρτισή μας στο αντικείμενο αλλά και το σωστό περιβάλλον συντάσσουν την επιτυχία του αποτελέσματος και την ευχαρίστηση του πελάτη τα οποία είναι και οι κύριοι στόχοι μας.

Με το πέρασμα του χρόνου τα εσωτερικά μέρη των οχημάτων υφίστανται φθορές είτε λόγω των θερμοκρασιών είτε λόγω ατυχημάτων όπως οι γρατζουνιές, τα χτυπήματα κλπ. Για την κάλυψη των εσωτερικών μερών των οχημάτων λοιπόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεγάλη γκάμα μεμβρανών διαφορετικών αποχρώσεων και υφών οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις υπάρχουσες ατέλειες του εσωτερικού του οχήματός σας είτε απλά να ανανεώσουν το στυλ της καμπίνας σας.

Στη WrapTech λοιπόν μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφών που σε συνδυασμό με την καθοδήγηση, την τεχνογνωσία αλλά και την κατάρτισή μας στο αντικείμενο θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα.

Ο πλέον έξυπνος και αποδοτικός τρόπος διαφήμισης και προώθησης προϊόντων αλλά και υπηρεσιών στις μέρες μας, είναι η διαφήμιση μίας επιχείρησης μέσω της κάλυψης των εταιρικών οχημάτων της με μεμβράνη. Η διαφημιστική κάλυψη των οχημάτων με μεμβράνη παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο έναντι των άλλων αφού η επιχείρηση διαφημίζεται ταυτόχρονα είτε όταν το όχημα είναι εν κινήσει είτε ακόμα και όταν εκείνο είναι σταθμευμένο.

Για τους ανωτέρω λόγους εμπιστευτείτε τη WrapTech για την διαφημιστική κάλυψη των οχημάτων σας αλλά και την ανανέωσή τους. Διαφημίστε την επιχείρησή σας καθημερινά μέσω των οχημάτων σας καλύπτοντάς τα είτε ολικώς είτε μερικώς μέσω των εκτυπώσιμων μεμβρανών μας. Με γνώση του αντικειμένου και αξιοπιστία σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των οχημάτων σας ξεκινώντας από τη σχεδίαση μέσω εξειδικευμένων συνεργατών και συνεχίζοντας με την εφαρμογή κατάλληλων εκτυπώσιμων αυτοκόλλητων μεμβρανών από εμάς για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αλλά και οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου καθιστούν την προστασία μας αναγκαία καθώς η έκθεσή μας σε αυτές είναι καθημερινή ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι η τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης στα οχήματα που χρησιμοποιούμε αλλά και σε χώρους που συναναστρεφόμαστε κρίνεται απαραίτητη τόσο για την δική μας υγεία αφού μας προστατεύει από βλαβερές συνέπειες για τον οργανισμό όσο και για την προστασία φθοράς των εσωτερικών του αυτοκινήτου ή αντικειμένων στον χώρο μας.

Για τους παραπάνω λόγους εμπιστευτείτε τη WrapTech για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών άριστης ποιότητας είτε στο χώρο μας (οχήματα) είτε στον δικό σας χώρο (κτίρια) για την κάλυψη των αναγκών σας. Οι τοποθετήσεις μας συνοδεύονται από το χαρτί εγγύησης και βεβαίωσης τοποθέτησης των μεμβρανών το οποίο πιστοποιεί την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και τη σωστή τοποθέτησή τους σύμφωνα με τους νόμους της χώρας μας. Επιπλέον αναγράφονται και οι τρόποι προστασίας και συντήρησης των αντηλιακών μεμβρανών από την ίδια την εταιρία.

Οι μεμβράνες φαναριών υφίστανται είτε για να προστατεύσουν τα φανάρια του οχήματός σας είτε για να το διακοσμήσουν αλλάζοντας το χρώμα ακόμα και το σχέδιό τους. Τοποθετούνται στα περισσότερα είδη φαναριών (μπροστινά, πισινά, φλασάκια κλπ) έχουν αυξημένη αντοχή, δεν μειώνουν τον φωτισμό των φαναριών αλλά αφαιρούνται και εύκολα χωρίς να αφήσουν κάποιο σημάδι ή φθορά.

Μπορείτε λοιπόν να εμπιστευτείτε τη WrapTech όπου εκτός από την αξιοπιστία της τοποθέτησης θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από μεμβράνες φαναριών αρίστης ποιότητας και αντοχής για εγγυημένο αποτέλεσμα εμφάνισης και φυσικά προστασίας των προβολέων του οχήματός σας.

Η μεμβράνη ασφαλείας είναι ένα παχύ πολυστρωματικό υλικό που ενισχύει και συγκρατεί τα τζάμια ώστε να αντέξουν σε πιθανό χτύπημα αλλά και να μη διασκορπιστούν κατά το σπάσιμο.

Εμπιστευτείτε τη WrapTech για την άριστη τοποθέτηση των μεμβρανών ασφαλείας στον χώρο σας αφού η χρήση της σε κάθε είδους κτήριο παρέχει ασφάλεια και προστασία σε εσάς και τους γύρω σας.

Μία νέα τάση των τελευταίων χρόνων είναι η τοποθέτηση μεμβρανών διακόσμησης σε έπιπλα και συσκευές με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε την αισθητική στον χώρο του σπιτιού ή ακόμα και της εργασίας μας.

Μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υφών όπως ανάγλυφα φινιρίσματα, φινιρίσματα με όψη φυσικών υλών, μεταλλικά, γυαλιστερά, σχέδια μαρμάρου κλπ είναι λίγες μόνο από τις μεμβράνες που μπορείτε να βρείτε στη WrapTech για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε με αξιοπιστία την αλλαγή που έχετε στο μυαλό σας για τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

• Περιποίηση & Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών

Οι ζάντες έχουν τη δική τους σημασία στην αισθητική μα και στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Συνήθως είναι κατασκευασμένες από σίδερο, εξαιτίας του μικρότερου κόστους για τους κατασκευαστές, αλλά και από κράμα αλουμινίου οι οποίες θεωρούνται πιο ανθεκτικές, πιο όμορφες οπτικά, ενώ είναι και πιο ελαφριές. Ωστόσο όλες οι ζάντες είναι εκτεθειμένες σε πολλούς κινδύνους, όπως τα πεζοδρόμια, οι λακκούβες και τα πετραδάκια με αποτέλεσμα να σπάνε, να ξεβάφονται ή χάνουν την γυαλάδα τους.

Σήμερα, για να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα αντικατάστασης τους, μπορούμε να επαναφέρουμε τις ήδη υπάρχουσες ζάντες σαν καινούργιες, αφού μπορούν να επιδιορθωθούν και να βαφθούν ώστε να έχουν ξανά την επιθυμητή αισθητική. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της διαδικασίας επιδιόρθωσης που προσφέρει η WrapTech η οποία με την τεχνογνωσία, τα σωστά υλικά και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σας προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα ηλεκτροστατικής βαφής με το τελικό φινίρισμα των ζαντών σας να μπορεί να είναι είτε ματ είτε γυαλιστερό και να προσφέρει απόλυτη προστασία από την διάβρωσή τους.

• Αξεσουάρ οχημάτων

Στη WrapTech μπορείτε να βρείτε ποικιλία αξεσουάρ για τα οχήματά σας (υαλοκαθαριστήρες Bosch, led, xenon, φίλτρα, εισαγωγές, σηματάκια κλπ) με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε είτε την εμφάνιση είτε την λειτουργικότητά τους. Επιπλέον, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την τοποθέτησή τους στα οχήματά σας για πιο άμεση ανταπόκριση σε αυτά που θέλετε.

• Συντήρηση φαναριών

Τα περισσότερα φανάρια κατασκευάζονται από πολυανθρακικό πλαστικό το οποίο έχει μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές αλλά και τα χτυπήματα. Με την πάροδο του χρόνου όμως αυτό το πλαστικό θαμπώνει και έχει ως αποτέλεσμα να μας δυσκολεύει στην οδήγηση πράγμα που είναι επικίνδυνο. Αυτό είναι αποτέλεσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας που δέχονται τα φανάρια με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται το εξωτερικό στρώμα του πλαστικού.

Στη WrapTech αναλαμβάνουμε, με την κατάλληλη διαδικασία αλλά χρησιμοποιώντας και τα σωστά υλικά, να διορθώσουμε, ξεθαμπώσουμε και γυαλίσουμε τους προβολείς των οχημάτων σας για να έχετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα αλλά πάνω απ’ όλα για την ασφαλέστερη οδήγησή σας. Μετά από αυτή τη διαδικασία για επιπλέον συντήρηση και μακροζωία των προβολέων σας μπορεί να τοποθετηθεί και η μεμβράνη προστασίας φαναριών για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα εμφάνισης και προστασίας. (Θα βάλουμε link υπογραμμίζοντας το μεμβράνη προστασίας φαναριών όπου θα μας πηγαίνει σε εκείνη τη σελίδα στο νούμερο 5 από τις «Εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών»)